"Sve se više opušta, očekujem da će na sledećem koncertu i on nešto da zapeva", kaže Aleksandra Prijović za svog sinčića Aleksandra koji je bio prava zvezda uz mamu na njenom koncertu u Sarajevu.

Mališan je bio i na Prijinim nastupima u Beogradu, ali su ga u prvi mah malo uplašilo svetlosni efekti koji su pratili šou. Međutim, u Zetri je već bio "iskusan", a u prvo vreme je sedeo uz tatu, željan da i on malo "pušta svetla i vatromete". Filip Živojinović, naravno, prati ženu na svim nastupima.

Aleksandra je slaba na dečicu, što je pokazala i u trenutku kad je zaustavila koncert i zamolila obezbeđenje da dozvoli dvema devojčicama da se popnu kod nje na binu.

aleksandra prijovic
Foto: Kurir 

"Zamolila bih da pustite ove dve divne devojčice, samo da ih zagrlim", rekla je Aleksandra, koja se sagla da bi mogla da ih poljubi i zagrli.

"Ljubim vas i hvala vam. Divne ste, gledam vas celu noć", kazala je pevačica, a zatim nastavila sa nastupom. Ona je odlučila da čitava porodica bude uz nju u Sarajevu, pa su tako s njom doputovali mama i tata, ali i baka i deka koji uživaju u njenom uspehu. Pročitajte i koji je bio najdirljiviji trenutak njenih koncerata u Beogradu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

aleksandra prijovic sarajevo instagram/aleksandraprijovic