"Nisam htela da plačem na svakih pet minuta, iako sam se stvarno tako osećala. U nekim trenucima nisam mogla da se iskontrolišem", prve su reči Aleksandre Prijović koja je sinoć imala snage i da razgovara s novinarima posle koncerta u Štark Areni.

Njen nastup je i počeo u znaku suza, jer se prvo obratila mami Borki. Već posle prve pesme, podsetila ju je na jedan davni trenutak.

"Mama, da li se sećaš kada smo pre 15 godina prvi put prošle pored Arene i kad sam ti rekla kako bih volela da jednog dana pevam ovde. To je tada delovalo mnogo daleko a vidi nas sada. Mama, znam da i ti plačeš", kazala je Prija. 

borka mihajlovic majka aleksandre prijovic.jpg
Kurir / Petar Aleksić 

Za nju je bio dirljiv i trenutak kad je u publici ugledala baku i deku. "Maštala sam o tome da vi jednog dana ovde budete sa mmom i da vam ispunim ovu želju", obratila im se emotivna Aleksandra. 

Dodatno ju je rasplakao i pogled na malog Aleksandra u gledalištu. "Mogla sam da plačem celu noć, od neverovatne energije", izjavila je pevačica.

aleksandra prijovic.jpg
Kurir / Petar Aleksić 

Na njenom koncertu je sinoć bilo i dosta njenih kolega i drugih poznatih ličnosti. Posebnu pažnju je privukla Ceca koja je novinarima kazala kako je "došla da sluša treš muziku i bude 2001. posetilac u Areni", aludirajući na nedavnu izjavu Jelene Karleuše. Pogledajte ko je još sve bio u Areni, u našoj galeriji slika. 

Kurir / Petar Aleksić Suzana Popović, Mirka Vasiljević, Vujadin Savić i mnogi drugi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

Ceca - Nisam ja umrla da bi me Aleksandra nasledila Kurir