U životu Aleksandre Prijović koncerti u Areni će ostati kao velika prekretnica - ovi su nastupi potvrdili njen status miljenice publike, ali i kolega sa estrade.

Mlada pevačica nije krila da je ostvarila svoj san, naprotiv, na samom početku prvog koncerta je - pred svima - podsetila majku na njega.

"Sećaš li se, mama, kad smo prvi put prolazili pored Arene", pitala je Prija uplakanu mama-Borku. "Tad sam ti rekla - zamisli da ja ovde zapevam."

aleksandra prijovic selfi u areni.jpg
Instagram / aleksandraprijovic 

Bilo je to pre petnaest godina - neki će dodati "pre samo", a drugi "pre čak"... U životu devojčice koja je snimila svoje prve dve pesme kad joj je bilo samo trinaest godina, to je sigurno bio dug period i trnovit put. Na njemu nije bilo vremena da Aleksandra završi srednju školu.

Aleksandra Prijović
Instagram/AleksandraPrijovic 

"Osnovnu školu sam završila u Belom Manastiru i bila sam odličan đak. Onda sam upisala Drugu srednju školu i završila redovno tri razreda, ali četvrti nisam. Prosto, život me je odveo na drugu stranu. Kada ti se desi nešto o čemu si oduvek maštao, kao ja o pevanju, onda zanemariš sve ostalo. Konkretno, ja sam školu", kazala je Prija svojevremeno.

"Dosta sam putovala zbog takmičenja za Beograd i nastavu sam ostavila po strani. Ne mogu da kažem da me nije sramota što nisam završila četvrti razred. Kajem se i svakako želim da završim školu", ispričala je Aleksandra.

aleksandra prijovic filip zivojinovic 5-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Nakon osnovne škole, Filip Živojinović je završio Britansku internacionalnu školu u Beogradu. Školovanje je nastavio na Univerzitetu "Rajs" u Hjustonu. Po uzoru na oca rano je počeo da se bavi tenisom i 2003. godine postao je juniorski prvak Srbije i Crne Gore.

filip zivojinovic-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Diplomirao je psihologiju i sportski menadžment, radio kao sportski agent na Beverli Hilsu. Po povratku u Srbiju, otvorio je restoran u Beogradu.

aleksandra prijovic filip zivojinovic 7-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Dok zli jezici ogovaraju Aleksandru što nema školu, za Filipa kažu da "nema profesiju", već je "samo Prijin muž".

Baš kao što je njegov otac Boba Živojinović decenijama ćutao na komentar kako je samo "muž Lepe Brene" i, za to vreme, gradio poslovnu imperiju, na zlobne komentare ćuti i Filip. Više njegovih slika s Aleksandrom pogledajte u galeriji.

ATA / Antonio Ahel U srećnom braku od 2018. godine.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Prijovićka pravi selfi s publikom Kurir