Metju Peri, jedan od glavnih glumaca serije "Prijatelji" nađen je mrtav u svom domu Los Anđelesu u subotu, a obožavaoci širom sveta se opraštaju od voljenog Čendlera.

Mediji se prisećaju njegovog ljubavnog života, jer je poznato da se zabavljao sa mnogim slavnim damama, uključujući i Džuliju Roberts i Lizi Keplen.

Međutim, niz njegovih ljubavi se završavao raskidom, a Metju je bio taj koji je raskidao veze.

"Iz mene je tada progovarao strah", kazao je u jednom intervjuu. "Izmislio bih da nešto nije u redu s tim ženama i onda bih raskinuo. Ali znate, ne može da sa svakom od njih nešto ne bude u redu. Ja sam bio taj koji je zajednički imenitelj u svim tim vezama. Odlazio sam prvi, jer sam mislio kako će one poništiti moju ličnost."

metju peri dzulija roberts 0614170933-min.jpg
Profimedia 

Peri se borio sa zavisnošću od alkohola i narkotika punih 27 godina. To je, takođe, uništilo njegov ljubavni život. Tek u šestoj deceniji života je, kako je govorio, uspeo da se izbori i počne da razmišlja o ljubavi na novi način. Međutim, jedno pitanje je za njega ostao stalni izvor sumnje.

"Opekao sam se, jer je bilo mnogo žena koje je zanimao samo moj novac", govorio je Metju. "Biću samo s nekim koga dobro poznajem. Takođe mi je važno da ta osoba ima svoj novac, da može sama sebe da izdržava. Treba da bude samostalna u svakom pogledu, a naročito finansijski."

lizi keplen 0774807786-min.jpg
Profimedia 

Konačna želja mu je bila da postane otac. "Mislim da bi bio sjajan. Stvarno to mislim i jedva čekam", kazao je Peri.

Nažalost, nije mu se ispunila želja da dobije dete. Sudbina je htela da premine na rođendan jedne od svojih velikih ljubavi - Lizi Keplen je u subotu napunila 41 godinu. Pročitajte i kako je Metju Peri raskinuo poslednju veridbu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

HOLIVUD IZGUBIO OMILJENU BUCKU! Rebel smršala čak 45 KG, pa otkrila CAKE kako se skida SALO! Evo šta radi kad joj se JEDE SLATKO Instagram