Aleksandra Prijović je postigla veliki uspeh tako što je tri puta napunila beogradsku Štark Arenu, što je poduhvat o kojem mnogi pevači sanjaju.

Nakon toga je počelo zakazivanje novih nastupa - u Nišu, Zagrebu, Sarajevu... čini se da nigde nije bilo tolikog odjeka kao u hrvatskoj prestonici.

"Nakon toliko poziva prijatelja, saradnika, poruka obožavatelja, ja sam morala da se odlučim i na četvrtu Arenu. Oko datuma nismo baš imali izbora jer su unapred rezervisani, tako da će se novi koncert održati 4. decembra, četvrto veče zaredom.

aleksandra prijovic 2.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Iskreno, teško je raditi četiri dana zaredom, ali ja ću se potruditi da svaki bude kao prvi, daću sve od sebe, i više nego što iko misli da mogu", izjavila je tada Aleksandra za Extra FM.

Mnogi ne mogu čudom da se načude njenoj popularnosti u "komšiluku", a evo kako je to objasnio Tonči Huljić.

tonci huljic 2-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Rasprodaje i Dino Merlin… Mislim da će Aleksandra imati i petu… To se tako zalomi. Voće iz tuđeg vrta je uvek slađe", prokomentarisao je splitski muzičar za "Slobodnu Dalmaciju". Više Aleksandrinih slika pogledajte u galeriji.

Youtube / Aleksandra Prijović, Instagram / aleksandraprijovic Ne želi da ulazi u sukobe s bilo kim.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Aleksandra Prijović treći koncert u Areni Kurir