Aleksandra Prijović je i dalje jedna od najzanimljivijih tema - kažu da je "zapalila" region, kad je - posle tri rasprodate Arene u Beogradu, "planuo" i Zagreb.

Otkud tolika popularnost?Zbog svekrve Brene, zato što je zovu Cecinom naslednicom, ili je u pitanju nešto treće, pitali smo na Instagramu.

Mišljenja su, naravno, podeljena. Neki veruju da je najpre reč o jakom marketingu i tvrde da iza Prije stoji milionska mašinerija.

aleksandra prijovic koncert u areni.jpg
Kurir / Petar Aleksić 

"Ne može se ući na društvene mreže u zadnja dva meseca, a da ona negde ne iskoči", piše nam jedna čitateljka koja ipak čestita Aleksandri na uspehu.

Mnogi tvrde da se mlada pevačica ne može porediti ni sa Brenom ni sa Cecom i da nema njihovu energiju i harizmu. Sa druge strane, Prijini fanovi tvrde da ona peva mnogo bolje od Cece.

aleksandra prijovic crno odelo.jpg
Foto: Kurir 

"Ona lepo peva, ima emocije, a čija je naslednica to će vreme pokazati", poručuje jedna obožavateljka. "Niko tu nije umešao prste, devojka peva samo tako, a sećamo se da je Šaban bio taj koji je prvi primetio njen talenat", kaže druga.

Šta vi mislite, u čemu je ključ uspeha Aleksandre Prijović? Više njenih slika pogledajte u galeriji!

Youtube / Aleksandra Prijović, Instagram / aleksandraprijovic Ne želi da ulazi u sukobe s bilo kim.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Lepa Brena se pojavila na koncertu Aleksandre Prijović Kurir