Serija koncerata koje je Aleksandra Prijović zakazala u Zagrebu, Sarajevu i Nišu dokaz je velikog uspeha i popularnosti koja je sve veća.

Otkako je održala tri velika nastupa u Areni u Beogradu, mlada pevačica se ne zaustavlja, a mnogi nisu mogli ni da sanjaju da će njena karijera ovako napredovati.

Već na prvom koncertu, Aleksandra se prisetila samih početaka i obratila majci dirljivim rečima: "Mama, da li se sećaš kada smo pre 15 godina prvi put prošle pored Arene i kad sam ti rekla kako bih volela da jednog dana pevam ovde. To je tada delovalo mnogo daleko, a vidi nas sada. Mama, znam da i ti plačeš", kazala je Prija.

aleksandra prijovic selfi u areni.jpg
Instagram / aleksandraprijovic 

Aleksandra kaže da su joj dolasci u glavni grad, na takmičenje "Zvezde Granda", donosili veliko uzbuđenje.

"Još se sećam prvog dolaska u Beograd", ispričala je u emisiji "Balkanskom ulicom". "Vidim tablu `Beograd` i sva se tresem. Maštala sam da živim ovde, ali to je tada bilo nemoguće, bila sam mala."

aleksandra prijovic 4-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Aleksandra je rođena u Somboru, a odrasla u Belom Manastiru. "Često sam dolazila u Bačku Palanku i imala sam lepo detinjstvo. Bilo mi je žao samo što sam morala da biram s kim ću da provedem praznike, moji su bili razvedeni. I danas najviše volim kad sam s porodicom."

Danas popularna Prija je učestvovala u Grandovom takmičenju pune dve godine. "Volim da pevam, oduvek sam to želela", kaže mlada pevačica. Ipak, putovanja su bila naporna, a majka Borka je morala da zapostavi svoj muzički angažman u jednom klubu kako bi bila uz ćerku.

aleksandra prijovic i majka borka mihajlovic 2-min.jpg
Instagram / borkamihajlovic1974 

"I onda sam ispala u jednom krugu", priča Aleksandra. "Mnogo sam bila ljuta, i mama je bila ljuta", seća se mlada zvezda. "A onda me je Saša Popović pozvao da se vratim u takmičenje. Vratila sam se i završila na četvrtom mestu." 

Dolazak u Beograd doneo joj je i ljubav njenog života, a više njenih fotografija s Filipom Živojinovićem pogledajte i u galeriji slika.

ATA / Antonio Ahel U srećnom braku od 2018. godine.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Lepa Brena na koncertu Aleksandre Prijović Kurir