Verica Rakočević i njen suprug Veljko Kuzmančević jedno drugom su najveća podrška i inspiracija, a modna kreatorka ne skriva koliko je srećna uz svog 35 godina mlađeg supruga. Njihovo venčanje 2013. godine ni po čemu nije bilo svakidašnje.

"Ja sam njega tretirala kao dete, mlađi je od moje mlađe ćerke. Nisam ga gledala kao muškarca ni u jednom trenutku", rekla je Verica i otkrila da je sedmodnevni odmor na Zlatiboru, na koji su otišli kao prijatelji, ispostavio kao presudan.

"Izašli smo na večeru sa moje dve prijateljice, koje su doputovale iz Sarajeva. U jednom trenutku Veljko je skinuo neku plehanu burmu koju je nosio i pitao me da li hoću da se udam za njega. Rekla sam ‘da'. Sutradan je otišao kod roditelja da im kaže da se ženi. I to je bilo to", rekla je Verica koja danas proslavlja desetu godišnjicu braka.

"Deset godina smo pešačili, jurili motorom i kamperom kroz život. Sa svom lepotom i teškim trenutcima bio si uvek tu, da me zaustaviš da ne padnem. Hvala ti što me nikada nisi zaustavljao nego bio gorivo za dalje.

Krećemo da letimo do večnosti.

Volim te", obratila se Verica svom suprugu javno.

Modna kreatorka je nedavno govorila i odnosu koji je imala sa roditeljima svog supruga.

"Zaista sam imala sreću, kada su Veljkovi roditelji u pitanju. Njegov pokojni otac Lazar je bio divan čovek. Veljkov tata je bio slikar, majka Dušanka mu je ekonomista, radila je u SUP- u, sada je u penziji. Mlađi su od mene - otac četiri, mama dve godine. Veljko je baš ovakav zbog svojih roditelja. Nije uobičajeno da se sin jedinac oženi sa 35 godina starijom, a da njegovi roditelji ne kažu "ne" ili "nećeš". Znali su da ne mogu da mu zabrane", pričala je Verica.

"Njegova majka je bila svesna da ćemo biti u novinama, a njegov otac me je gledao kao svoje dete. Kada smo boravili u Vrdniku, kada bi ga neko pozvao Lazara on bi rekao “ne mogu sad tu su mi deca”, misleći na mene i Veljka. Ja sam ga zvala Laki, bio je fantastičan. Veljku je rekao da bude srećan sa ženom koju voli i da ne treba na silu da se ženi da bi imao dece", objasnila je svojevremeno Verica Rakočević u emisiji "Dok anđeli spavaju".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

VERICA RAKOČEVIĆ PROGOVORILA O MUŽU: Šokirala izjavom o njegovim navikama Kurir televizija