Nataša Tapušković (48) veliku popularnost stekla je ulogom Danice u kultnom filmu "Lajanje na zvezde", posle čega je njena karijera krenula uzlaznom putanjom. O privatnom životu nikada nije previše pričala u javnosti, ali je poznato da je u srećnom braku sa suprugom Vukom sa kojim ima dve ćerke, Danu i Đurđu.

Iako je supruga upoznala u trenutku kada to uopšte nije očekivala, već pri prvom susretu znala je da će on biti njen saputnik za ceo život.

"Imala sam 27 godina i nisam bila ni u kakvoj žurbi da sretnem 'gospodina pravog', a naravno da mi je bilo veoma neprijatno što me upoznaju s nekim dečkom na taj način. Vukova kuma, koja je bila ubeđena da smo jedno za drugo, organizovala je susret u 'Stupici', posle predstave 'Supermarket', u kojoj sam igrala. Pružio mi je ruku, nisam čula kako se zove, samo sam pomislila: 'Aha, ovo je moj muž'. Moji odabiri do tada su bili sasvim suprotni. On je bio toliko različit od svih da sam pomislila: 'Sigurno je to taj'. Svideo mi se zbog energije, blagosti, topline, plemenitosti, kvaliteta uz koje sam mogla da dođem do još bolje sebe", rekla je Nataša u jednom intervjuu.

natasa tapuskovic damir devisagic.jpg
Kurir / Damir Dervišagić 

Ona i Vuk verili su se nakon mesec dana veze, a posle godinu dana izgovorili su sudbonosno "da".

"Živeo je u Americi i tada je došao na deset dana. Posle dva-tri dana oboma nam je bilo jasno da smo jedno drugom predodređeni. Mesec dana kasnije smo se verili. Sačekali smo da završim film 'Život je čudo' i venčali se posle godinu dana", ispričala je ranije glumica, koja je jedno vreme radila i kao bebisiterka u Italiji, ali se nakon godinu dana vratila glumi.

Nataša je u detinjstvu mnogo patila zbog razvoda svojih roditelja, te je od početka braka bila sigurna da želi da svojoj deci pruži primer zdravog partnerskog odnosa. Nije imala ni sumnju oko promene prezimena, iako je u trenutku venčanja u svetu glume već bila poznata po devojačkom prezimenu Šolak.

Nataša Tapušković
Youtube / Printscreen / Kurir 

"Prezime Tapušković uzela sam da bih svojoj deci u doživljaju porodice omogućila celovitost. Kao dete doživljavala sam mučne scene u školi kada me pitaju za ime i prezime oca i majke, a moram da izgovorim dva različita. Smetalo mi je što moja porodica nije jedno, kao da smo bili rasparčani. Ne smatram da je razvod strašan, niti imam strah od sopstvenog, iako ne bih volela da se to ikada desi, ali mi je najvažnije da moja deca sve vreme gledaju naš zdrav odnos i da što pre nauče da budu u dosluhu sa svojom intuicijom. Tako je normalno da se sad kad imam svoju porodicu, trudim da ne ponavljam neke pogrešne obrasce", iskrena je bila dramska umetnica jednom prilikom.

Još fotografija Nataše Tapušković pogledajte u galeriji ispod.

Youtube / Printscreen / Dobro Jutro - Jovana & Srđan, Youtube / Printscreen / Emisija Premijera Nataša Tapušković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

OVAKO SADA IZGLEDA VESNA TRIVALIĆ! Popularna glumica vraća se u Srbiju nakon 17 godina SVI PRIMETILI JEDNO NA NJOJ!  Kurir televizija