Nakon što je sa svojim klubom Denver Nagets osvojio titulu u NBA ligi, košarkaš Nikola Jokić postao je glavna tema svetskih i srpskih medija, koji se interesuju za svaki detalj njegovog života. Nikola je trijumf proslavio u zagrljaju supruge Natalije i naslednice Ognjene, a emotivne porodične fotografije svima su izmamile osmeh na lice.

Osim o Nikoli, mnogo se piše i priča i o njegovoj supruzi Nataliji, sa kojom je u ljubavi od srednje škole. Natalija je slavnom sportisti najveća podrška, a za svoj prirodan izgled, bez ikakvih korekcija, svakodnevno dobija mnoštvo komplimenata.

Često ih, poput mnogih košarkaša i njihovih lepših polovina, zovu "divom i palčicom", a mnogi se pitaju koliko je Natalija zapravo visoka, tačnije koliko je niža od čuvenog Džokera, čija visina iznosi 213 centimetara. Jokićeva supruga visoka je 173 cm, te je razlika u visini između nje i Nikole tačno 40 centimetara.

nikola jokic zena natalija.jpg
Instagram / jokic.natalija 

Nikola i Natalija Jokić su oboje iz Sombora, njihova ljubav datira iz srednje škole, od 2012. godine, a košarkaš je jednom prilikom ispričao na koji način je upoznao ženu svog života.

"Preko zajedničkih drugara. Moje društvo i ja smo izlazili u kafić koji je radio do ponoći, a kad bi se zatvorio, sedeli smo na klupi ispred. Jedne večeri smo bili samo nas dvojica i onda je došla i Natalija. Dopala mi se čim sam je video, ali nisam joj to odmah rekao, već smo se družili narednih pola godine, možda i duže. Sve to vreme sam skrivao emocije", ispričao je on svojevremeno za magazin "Gloria" i dodao:

"Kad sam joj prvi put rekao da mi se sviđa, nisam dobio nikakav odgovor. Mudro je prećutala."

nikola jokoc cerka ognjena 0783063983-min.jpg
Profimedia 

Dva meseca nakon što su počeli da se zabavljaju Natalija je otišla na školovanje u Ameriku, a profesionalni angažman tamo je zatim doveo i Nikolu.

Popularni par verio se u januaru 2020, u oktobru iste godine su se venčali, a u septembru 2021. rodila im se ćerka Ognjena.

Fotografije sa slavlja povodom velikog Jokićevog trijumfa pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia Sa ćerkom Ognjenom u naručju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna