U portugalskim medijima je nastala velika bura kad je jedan magazin objavio da je Kristijano Ronaldo potpisao tajni ugovor sa Heorhinom Rodrigez. Navodno je među njima bilo nesuglasica koje su se smirile tek kad je dogovoreno šta će biti sa imovinom ako dođe do njihovog raskida.

Podsetimo, verenica slavnog fudbalera ima sa Ronaldom dvoje dece, a nedavno su izašli i iz teškog perioda kad je beba blizanac njihove mlađe ćerkice umrla na samom porođaju. Heorhina je nastavila sa svojim lukrativnim poslom na Instagramu, ali on bi teško mogao da podmiri potrebe koje nekadašnja prodavačica sad ima.

Heorhina voli da priča o tome kako se Ronaldo zaljubio u nju dok je radila u butiku firme "Guči". Sada je ona ta koja nosi vrhunsku firmiranu garderobu i pozivaju je na modne revije i filmske festivale. 

heorhina rodrigez
Profimedia 

U slučaju raskida sa Ronaldom, prema navodnom tajnom ugovoru, trebalo bi da njoj pripadne kuća u luksuznom delu Madrida, a mesečno bi dobijala alimentaciju u iznosu od 100.000 dolara. 

Međutim, odmah se oglasio Kristijano, pobijajući ove napise. "Heorhina i ja smo zajedno i uvek ćemo biti zajedno", kaže fudbaler. "Moja je porodica uvek uz mene. Heorhina me podržava u svemu što radim i uspešna je u tome što ona radi. I ja nju podržavam od sveg srca."

kristijano ronaldo heorhina rodrigez-min.jpg
Instagram / cristiano 

I njegova sestra Katia Aveiro je burno reagovala kad je, nedavno, jedan arapski list objavio kako se Ronaldova majka Dolores pribegla čak i crnoj magiji i vradžbinama kako bi izbacila Heorhinu iz srca svog sina. "To je nešto najniže što sam videla na društvenim mrežama", kaže Katia. "Neće to proći nekažnjeno. Moja majka ima skoro 70 godina, ne služi je više zdravlje, a prošla je kroz mnogo toga u životu da bi odgajila svoju decu", ogorčena je Ronaldova sestra.

Heorhina i Ronaldo su zajedno od 2016. godine, a već naredne se lepa Španjolka verila za Portugalca. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna