Žena nosi veliki pehar NBA, a on dete na ramenima!Slike Nikole Jokića obilaze ceo svet, jer je srpski košarkaš doveo svoj klub iz Denvera do najvećih visina. Međutim, rođenog Somborca ništa ne može da poljulja u temeljima, nikakva slava nije preča od njegovih najbližih.

Ljubavna priča Nikole i Natalije Jokić nije često na naslovnim stranama. Nema tu dramatičnih događaja, raskida, pomirenja, preljuba i osveta. Od srednjoškolskih dana, dvoje zaljubljenih uživaju u skladnom odnosu, a sad im je centar sveta ćerka Ognjena.

Ređe ćete u medijima naći podsećanje da je Natalija, zapravo, prva stigla u Ameriku odakle od noćas jače nego ikad sija Nikolina zvezda. 

nikola jokoc cerka ognjena 0783061123-min.jpg
Profimedia 

"On je moja zvezda", napisala je jednom na Instagramu ova plavokosa lepotica koja je iz rodnog Sombora odvažno krenula u Oklahomu. Tamo je zaigrala odbojku za svoj koledž i čekala trenutak kad će Nikola moći da joj se pridruži "preko bare".

nikola jokoc cerka ognjena 0783051303-min.jpg
Profimedia 

Sudbina je bila blagonaklona prema njima. Nikola je draftovan za NBA i - verovali ili ne - prvi put je čak odbio poziv u Denver. Predomislio se upravo zahvaljujući Nataliji, kao i braći Strahinji i Nemanji kojima je život u Americi činio kao zanimljiva ideja. Trebalo je mnogo ljubavi i spremnosti na kompromise da jedna devojka započne zajednički život sa košarkaškim asom i njegova dva brata. Natalija je i u tome uspela, a sinoć njenoj sreći nije bilo kraja.

nikola jokoc cerka ognjena 0783070667-min.jpg
Profimedia 

Njen Instagram priča priču o životu ispunjenom srećom, a najnovije slike na kojima Nikola pozira opušteno, u papučama, dokazuju koji je prsten u njegovom životu zapravo najvažniji. Šta vi mislite, da li je to NBA ili venčana burma? Ako niste sigurni, pogledajte prvo Jokićeve slike sa bebom u galeriji  i odgovor će biti jasan!

Profimedia Sa ćerkom Ognjenom u naručju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna