Za Ivanu Milenković kažu da je jedna od najlepših voditeljki RTS, a mnogi su uživali u Jutarnjem programu koji je jedno vreme vodila. Zato je primećeno da je više nema na tom mestu, a na njenom Instagram nalogu joj postavljaju pitanja da li je dobila ili dala otkaz. Na ovoj mreži, podsetimo, ona pokazuje i detalje iz svog privatnog života.

Mnogi su se šalili kakoizmeđu nje i Dragane Kosjerine ima rivaliteta, jer gledaoci "navijaju" i za jednu i za drugu. Međutim, voditeljka se sad oglasila i otkrila pravu istinu o navodnom prekidu saradnje sa Radio Televizijom Srbije.

"Najpre moram da kažem da to apsolutno nije istina, nikada nije bilo nikakve priče o otkazu, niti da je meni neko dao otkaz, niti da ja dajem otkaz na RTS-u. Prosto radim na novom projektu, to je emisija kojoj se izuzetno radujem", kazala je za Telegraf.

ivana milenkovic 3-min.jpg
Instagram / ivana_milenkovic_ 

"Uskoro ćete gledati i mene i druge kolege koje učestvuju. Reč je o nečemu što sam oduvek htela da radim, što mi je prilično blisko", kazala je Ivana. Prema njenim rečima, "Jutarnji program" je mnogo volela i to joj je bila velika škola. "Kad prođete pet sati živog programa, ništa više ne može da bude izazovno za vas u smislu prisustva u programu, osim možda otvaranja nekih novih tema", kazala je voditeljka.

"Izuzetno mi je drago što mi se ukazala prilika da u ovom novom TV formatu ispoljim neke svoje ideje i kao urednik, a samo voditelj emisije što sam radila u "Jutarnjem programu". Znači vest o mom otkazu je potpuno neistinita", rekla je voditeljka, a zapravo zdravlje Ivane Milenković dovelo je do promena u njenoj karijeri.

ivana milenkovic-min.jpg
Instagram / ivana_milenkovic_ 

"Sve se iskombinovalo, zaista sam volela da radim "Jutarnji program". Radila sam ga tri godine, nekad i po četiri puta nedeljno... Jednostavno moj organizam to više nije mogao da izdrži, naime, prestala sam da spavam i bilo mi je izuzetno teško jer znate radite nešto što volite, ali jednostavno zbog zdravlja toga morate da se odreknete.

Pokušavala sam, radila sam ja u takvom stanju, zaspite na sat vremena, taj ciklus od sat do dva sata, i kada vam je san najslabiji vi se budite i to ne samo u situacijama kada sam radila, nego čak i kada nisam vodila "Jutarnji program".

Prestala sam jednostavno potpuno da spavam, organizam je bio izuzetno slab, imunitet mi je opao i lekari su mi preporučili odmor.

Međutim, ono što je mene prilično iznenadilo jeste da čak i kada sam bila na bolovanju taj san, pa trebalo je jedno tri do četiri meseca da to postepeno počne da se vraća u normalu, i da ja opet budem ona stara", zaključila je voditeljka.

Više njenih slika pogledajte u galeriji.

Instagram / ivanamilenk0vic Srpska voditeljka pleni pažnju na plaži!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna