Za Ivanu Milenković neki kažu da je glavna suparnica Dragane Kosjerine, a drugi odgovaraju da RTS ima brojne lepe voditeljke i da se ne mogu porediti.

Ivana je mnogima dala priliku da zavire i na mesta gde ona uživa u kupaćem kostimu, kupa se i sunča, pa jači pol na Instagramu često upućuje brojne četitke. Sad je ponovo oduševila obožavaoce slikom sa rođendana.

"Uvek sam želela da mi rođendan bude na proleće, ali eto ovaj 8. januar je bio baš takav. Posle njega bi konačno mogao i sneg da padne" napisala je lepa voditeljka uz rođendanske fotografije. 

Svi su se iznenadili što joj je ovo već 38. rođendan, budući da izgleda vrlo mladoliko. Mnogi ne znaju da je ona  završila osnovne i master studije Arhitektonskog fakulteta u Beogradu, da svira klavir i gitaru i govori četiri svetska jezika.

Na Instagramu, pratioce oduševljavaju posebno njen osmeh, oči i figura. Tako je i juče Ivana  dobila brojne komplimente i čestitke za rođendan. 

"Najslađa","prirodna lepota", "uvek elegantna" i "najlepši osmeh na RTS" samo su neki od komplimenata koje je dobila, a pogledajte i vi kako izgleda Ivana na kraju četvrte decenije.

Instagram / ivana_milenkovic_ Zgodna voditeljka RTS proslavila 38. rođendan.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna