Srpske voditeljke su najlepša ženska lica javne scene, po mišljenju mnogih, a u letnjoj sezoni svi komentarišu i njihove fantastične figure.

Društvene mreže daju, u poslednje vreme, priliku svima da zavire na mesta gde se lepotice sunčaju i kupaju, pa otud i dodatno interesovanje, posebno jačeg pola.

Muškarci dugo uzdišu za Draganom Kosjerinom, a od nedavno pažnju mnogih privlači i Ivana Milenković

Mlada novinarka je, inače, završila osnovne i master studije Arhitektonskog fakulteta u Beogradu, svira klavir i gitaru i govori četiri svetska jezika. Na Instagramu, međutim, do izražaja dolaze do izražaja i njene fizičke draži i mnogi kažu da je "opasna" konkurencija Dragani.

I Kosjerina ima moćne profesionalne adute, a tvrdi da je su konačno ljudi počeli da primećuju i njene druge veštine - glumačke i plesne - pa je pored informativnog i sportskog programa, zapažena i u šou emisijama. 

Svi se raduju kompeticiji Dragane i Ivane, smatrajući da ona može da donese samo sve više kvaliteta u programu.

Zavirite u galeriju slika mlade urednice Ivane, sada u Jutarnjem programu RTS-a, pa procenite i sami, najlepše su one sa plaže!

Instagram / ivanamilenk0vic Srpska voditeljka pleni pažnju na plaži!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna