"Fatalna ljubav u kojoj sam neplanirano ostala u drugom stanju", tako Gordana Bjelica opisuje vezu u kojoj je dobila ćerku Teodoru. Glumica koju su zapamtili po ulozi Bebe, atraktivne sekretarice u seriji "Srećni ljudi" odlučila je da rodi dete.

Međutim, nije želela brak i nije ništa tražila od oca deteta. U medijima se pisalo da je reč o našem poznatom ratnom izveštaču. Miroslav Lazanski je lomio srca mnogih Beograđanki, pa se sad s nestrpljenjem očekuje autobiografija koju je Gordana Bjelica najavila.

"Pre nego što sam u zrelim godinama ostala u drugom stanju imala sam brak u kome nisam uspela da se ostvarim kao majka i koji se završio sporazumno. Međutim, posle razvoda imala sam fatalnu vezu u kojoj sam neplanirano ostala u drugom stanju", kazala je Gordana.

gordana bjelica cerka teodora-min.jpg
Instagram / gordanabjelica888 

"Odluka da rodim dete bila je samo moja, jer smatram da bi svaka žena koja je u mogućnosti trebalo da postane majka, i nikada od muške strane nisam tražila bilo šta. Ko je Teodorin otac znamo ona, ja i on. Mi smo imale jedan ozbiljan razgovor na tu temu kada sam joj sve objasnila i više o tome ne pričamo", govorila je glumica ranije.

Prema njenim rečima, bitno joj je samo da je ona dete ljubavi i da ga je dobila sa dobrim čovekom. "Njegove osobine danas primećujem kod svog deteta i kroz nju ja volim i njega", kaže Bjelica.

Još Gordaninih slika pogledajte u galeriji.

Instagram / gordanabjelica888 Poznata mnogima po ulozi Bebe u seriji "Srećni ljudi".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna