Rodžer Federer je ponovo u centru pažnje, budući da ga je Ana Vintur pozvala da pripremaju priredbu Met Gala 2023. godine. Bivši teniser je imao prilike da i ovog puta pokaže kako mu fenomenalno stoji smoking.

Pritom, pokazao je još jednom svoju odanu suprugu Mirku, a ona je bila pravo iznenađenje.

Majka dvoje dece i Rodžerova vredna saradnica u tenisu pokazala je da je dovela figuru u red. Podsetimo, Mirka je jedno vreme kuburila sa kilažom, ali je očigledno muževljev odlazak u "sportsku penziju" pozitivno delovao na nju.

Izgleda da je Mirka konačno dobila dovoljno vremena da se posveti sebi, jer njena pravila za vitku liniju ne donose ništa revolucionarno novo. Ipak, nije lako pridržavati ih se, što zna i svaka naša zauzeta žena.

mirka federer i rodzer 0773468864-min.jpg
Profimedia 

Što se tiče ishrane, ona mora da bude dobro izbalansirana, a za gospođu Federer to znači dosta povrća, zdravo meso i voće - slatkiši i testa su izbačeni iz jelovnika. Trening se vratio "na velika vrata" pa Mirka, koja je dugo trenirala svog supruga, sad daje sebi "termine" dva do tri puta nedeljno.

Za dobru hidriranost, što je sledeće njeno pravilo zdravog života, neophodno je oko 35ml vode na 1kg telesne težine. Dakle, za osobu od 60kg, nešto malo više od 2 litra! Uz izbegavanje svakog stresa, Mirka ima mogućnost da sebi priušti još nešto što je nama često luksuz - punih 8 sati sna, svake noći. Zahvaljujući tome, pogledajte kako izgleda!

mirka federer 0773211454-min.jpg
Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna