Nikol Šerzinger jedna je od najzgodnijih žena na planeti. Uspešna je, bogata i lepa, a na njen šarm niko ne ostaje ravnodušan, pa čak ni princ Vilijam.

Pevačica grupe "Pussycat Dolls" ispričala je kako je proteklo upoznavanje sa budućim kraljem i otkrila kojom rečenicom ga je postidela.

Princ od Velsa upoznao je pevačicu  i TV voditelja Dermota O'Learija dok je prisustvovao dodeli nagrada "Ponos Britanije".

Dermot i Nikol prisetili su se trenutka kada su upoznali princa Vilijama, kada je Nikol otkrila šta mu je tom prilikom rekla.

"Naterala sam princa Vilijama da pocrveni jer sam mu rekla da sam se u bendu zovem princeza Vilijams", rekla je pevačica, a voditelj je dodao da je to rekla "na jako sladak način".

"Njegovi mali obrazi su postali ružičasti", rekla je Nikol.

profimedia-0354283005.jpg
Profimedia 

Inače, princ Vilijam se ranije dopisivao sa Britni Spirs, o čemu je i sama pop princeza govorila.

"Dopisivali smo se neko vreme putem mejla i trebalo je da se lično sretnemo, ali to se nije desilo", rekla je tada 20-godišnja Britni koja nije znala zašto se princ nije pojavio na ugovorenom sastanku. Britanski tablodi tvrde da je princ umesto da vidi Britni otišao u lov na lisice. Kraljevski biograf Kristofer Andersen otkrio je detalje o nesuđenoj romansi Vilijama i Britni.

"Vilijam i Britni su pokušali da se sastanu kada su bili mladi. Mnogo puta su razgovarali telefonom, ali ne sećam se da su se lično videli u tom periodu", napisao je Andersen u svojoj knjizi "Braća i žene: Privatni životi Vilijama, Kejt, Harija i Megan". I sama pop princeza je u emisiji Frenka Skinera 2002. godine otkrila da je razmenjivala mejlove sa Vilijamom i čak ga je pozvala da izađu dok je bila na turneji u Velikoj Britaniji. Ona je tada bila na vrhu populatnosti, ali Vilijamu su ipak bile preče lisice.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna