Srbija je u žalosti zbog tragedije u školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, gde je u masakru poginulo osmoro učenika i radnik obezbeđenja. Šestoro đaka i jedna nastavnica su ranjeni i u bolnici su, a brojne poznate ličnosti su se oglasile povodom ovog strašnog događaja.

Naročito su potreseni roditelji koji saosećaju sa svima koji su doživeli nezapamćen gubitak. Predstavnici estrade redom otkazuju nastupe i koncerte, a jedna od njih je i Dragana Mirković, koja se nalazi u Australiji.

"Iako sam trenutno daleko fizički, mislima sam neprekidno sa ljudima koji pate u mojoj otadžbini. Užasne vesti o masakru su me jako pogodile. Duboko sam potresena ovom tragedijom", potresena je Dragana. Ona je dolučila da otkaže svoja poslednja dva koncerta - u Melburnu i Pertu, iako su bili nedeljama unapred rasprodati.

dragana-mirkovic-naslovna.png
Instagram/Dragana Mirkovic 

"Nemam snage da pevam i zabavljam moju publiku ovde na petom kontinentu, a znam da je moja zemlja i moj narod u šoku i suzama. Sad nije vreme za pesmu. Dolazim ubrzo u Srbiju. Moje najiskrenije saučešće i molitve upućeni su porodicama poginule dece i radnika škole", kaže Dragana.

Brojne poruke poznatih ličnosti objavljene povodom ove tragedije pogledajte u galeriji slika.

Instagram / anasevicofficial Oglasili su se Lidija Vukićević, Nikola Rokvić, Marija Šerifović, Anastasija Ražnatović, Elma Sinanović, Nataša Ninković.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna