Jelena Karleuša se, poput mnogih drugih poznatih ličnosti, oglasila na Instagramu nakon tragičnog događaja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru.

Vinovnik pucnjave u kojoj je ubijeno osmoro učenika i čuvar škole, a ranjeno šest osoba, bio je maloletni K.V. (13), a ceo region je potresen vestima o masakru. Članovima porodica upućuju se brojne izjave saučešća.

"Crni dan za Srbiju", napisala je Karleuša na svom Instagram profilu. "Nezapamćena tragedija. Stradala su naša deca. Od ruke deteta.

Dete je ubilo osmoro dece, a ima i onih kojima se bore za život. Dete je uzelo pištolj od oca i uz spisak za odstrel krenulo u osnovnu školu", piše Jelena.

lidija vukicevic o tragediji u skoli na vracaru-min.jpg
Instagram / vukiceviclidija 

"Dete nije promašilo. Dete je ubijalo mirno i hladno. Dete je bilo odličan đak i iz dobre porodice. Dete nije pokazalo milost.

Neka ovo bude opomena u kakvom svetu živimo i kako ovo suludo vreme utiče na naše nejake. Nasilje kojima se deca bombarduju iz svih medija, iz svih životnih struktura uzelo je danak.

Ovo je opomena za sve nas", navela je Jelena i izjavila saučešće porodicama dece koja su izgubila život. "Neka im Univerzum da snagu u ovoj tragediji... i ako postoji neka pravda, da sva deca kojoj se bore za život u ovom momentu prežive kao i njihova nastavnica... "

Mnoge poznate ličnosti su na svojim profilima objavili poruke povodom ove tragedije, pogledajte ih u galeriji slika.

Instagram / anasevicofficial Oglasili su se Lidija Vukićević, Nikola Rokvić, Marija Šerifović, Anastasija Ražnatović, Elma Sinanović, Nataša Ninković.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna