Tragedija u školi na Vračaru izazvala je prvo muk u celoj Srbiji, a onda i nebrojene izjave saučešća onima koji su danas izgubili svoje bližnje.

Poznate ličnosti se listom oglašavaju na Instagramu, a posebno su očajne majke koje i same strepe za svoju decu. Tako je Ana Mihajlovski u suzama govorila svojim pratiocima o detetu koje ima 14 godina, poput danas stradalih, a Dragana Katić napisala: "Dan za suze, bol suočavanje ko smo, zašto. Ne umem i ne znam kako bih opisala očaj. Plačem sa roditeljima, decom."

Kao majka dvoje dece, ali i direktorka fondacije "Novak Đoković" čija je misija upravo pomoć deci, duboko je ožalošćena i Jelena Đoković"Srce slomljeno, duša krvari, suze i nevera... ", napisala je Novakova žena na Instagramu.

Uz sliku slomljenog srca i ruku sklopljenih u molitvi, Jelena je zabeležila: "Gospode Isuse Hriste, sine Božiji, pomiluj nas grešne".

Među poznatim majkama koje su se danas oglasile je i Severina. "Iskreno saučešće svima koji su danas izgubili nekog svoga... kad se dogodi rečima neopisiva tragedija, kad odrasli zaneme, kad tužna tišina zavlada, pesma mora da utihne i svi moramo da se poklonimo nevinim žrtvama", napisala je pevačica uz informaciju o otkazivanju koncerta.

Severina pevala na maturi
Youtube/Printscreen/RTV Pink Official 

Majka troje dece koja se nedavno porodila, žena pevača Bojana Vaskovića, veoma je potresena tragičnim događajem.

"Ne postoje reči koje mogu da opišu bol niti one koje mogu da uteše porodice preminulih... Velika tuga.. Moja najdublje saučešće", napisala je Aleksandra Vasković.

"Tužno je koliko je sve ostalo na pojedincu, prepuštenom da se snalazi kako zna i ume u sistemu koji je nem na propagiranje svih vidova nasilja u medijima."

I slažem se da decu ne treba da vaspitavaju mediji nego roditelji, ali koliko dece ima privilegiju da vidi svoje roditelje pre 7 posle podne ili kada se preumorni vrate sa posla, prvog ili drugog, ne bi li toj istoj deci obezbedili iole pristojan život... U tom jurenju za `boljim životom` se izgubila njegova suština", piše Aleksandra.

vaskovic-min.jpg
Instagram / _mrs.vaskovic_ 

Poruke ostalih poznatih ličnosti pogledajte u galeriji slika!

Instagram / anasevicofficial Oglasili su se Lidija Vukićević, Nikola Rokvić, Marija Šerifović, Anastasija Ražnatović, Elma Sinanović, Nataša Ninković.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna