Pevačica Marija Mikić porodila se danas i na svet donela dečaka. Porođaj je prošao u najboljem redu, a i mama i beba se osećaju dobro.

"Postao sam otac još jednog dečaka! Hvala ti hrabra moja. Hvala ti nasmejana moja. Hvala ti dobra moja. Hvala ti posebna moja. Hvala ti devojčice moja. Hvala ti ljubavi moja. Hvala ti Marija moja. Hvala ti što su ti deca i porodica ispred svega. Nemam toliko hvala koliko ti zaslužuješ, i niko nije nečiji koliko si ti moja, a ja tvoj. I dalje sam više tvoj nego svoj! Starimo! Volim te", napisao je Marijin izabranik Jovan Pantić.

Marija je u julu 2022. godine rodila ćerku Đurđu, a mesec dana kasnije ponovo je ostala u drugom stanju. Dolasku prinove neizmerno se raduje i sedmogodišnji Vuk, Jovanov sin iz prvog braka.

"Ti si naš dar od Boga! Jedva čekamo da te upoznamo! Volimo te najviše na svetu celom tata! Za sve što dolazi!", poručila je presrećna pevačica, koja je skakala od sreće kad je shvatila da joj se ispunila želja da posle ćerke dobije i sina.

"Ako baš moram da budem iskrena, volela bih da je dečak. Želim da imam i dečaka i devojčicu. Naravno, najbitnije je da je živo i zdravo", otkrila je nedavno Marija na Instagramu, odgovarajući na pitanja pratlaca.

Marija Mikić je, inače, otvoreno govorila o problemima sa kojima se suočila pre nego što je zatrudnela sa naslednicom Đurđom. Ona je, naime, zbog problema sa trombofilijom pre toga imala tri spontana pobačaja.

marija mikic trudna.jpg
Instagram / wwwmarijamikiccom 


"Imala sam tri spontana pobačaja pre ove trudnoće. Jako mi je teško da izgovorim to uopšte, jer mi se čini da će da izazove sažaljenje. Najteže mi je bilo kada sam morala da radim posle tog nesrećnog događaja, da izađem na binu i pevam, da uveseljavam narod, jer to je moj posao. Pevam i smejem se, a jedva čekam da dođem kući da plačem", ispričala je svojevremeno Marija u emisiji "Realna priča", dok je bila trudna sa Đurđom.

Još fotografija Marije Mikić pogledajte u galeriji ispod.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna