Kortni Kardšijan je jedna od onih rijaliti zvezda koje publika ili voli ili mrzi. Mnogi je podržavaju uz komentar kako je najviše "na zemlji" od čitavog klana Kardašijan.

Drugi joj zameraju da je previše pod uticajem Trevisa Berkera koji ima, najblaže rečeno, neobičnu estetiku. Ošišan "na ćelavo" i istetoviranog celog tela, uključujući i lobanju, Trevis je obožavateljima Kortni Kardašijan "trn u oku". 

Oni je opominju da je promenila čitav svoj stil da bi se prilagodila mužu i da se više ne može prepoznati ko je ona zaista. Na slične kritike je naišla i kad je pokazala enterijer kuće za koji je bio zadužen Martin Lorens Bilar. Izgleda da milioni nisu bili dovoljni. Očigledno je da je Kortni od njega zahtevala neutralne boje i da su se odlučili za minimalizam, ali reakcije su mahom negativne. 

Kortni Kardašijan Gremi
Profimedia 

"Ja ovde ne vidim nikakav dizajn, samo dosadu. I ja sam minimalista, ali mi se na ovim slikama ništa ne dopada", napisala joj je jedna obožavateljka.

Najviše kritika je dobila spavaća soba, uređena u bež tonovima. Krevet kao da se "utopio" u pozadini iste boje, zavesa i tepih su identičnih tonova. Tmurno osvetljenje je doprinelo da soba izgleda neprivlačno, a čak ni braon stočić nije stvorio nikakav kontrast.

kuca kortni kardasijan 2.jpg
Instagram / kortneykardash 

"Jeste ovaj enterijer umirujući, ali i nekako bez emocija, bez ikakvog smisla", pišu joj obožavaoci. "Izgleda kao da tu tek treba da se kreči, nije sve gotovo", šale se kiselo.

Jedino je na odobravanje naišla dečija soba koja ima interesantan krevet. Međutim, i tu nije sve prošlo glatko, jer su praktične domaćice odmah počele da sažaljevaju osobu koja ovde treba da menja posteljinu.

Pogledajte zašto - u galeriji slika!

Instagram / kortneykardash Rijaliti zvezda je želela minimalistički enterijer.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna