Rijaliti zvezda Kim Kardašijan neprestano iznenađuje javnost svojim postupcima, izjavama i fotografijama. Ipak, ovako nešto niko nije očekivao od nje.

Naime, njena bivša drugarica Obri O'Dej je otkrila da su Kim i Trevis Barker imali nešto više od drugarstva, a ovaj mladić je dečko njene sestre Kortni.

Obri tvrdi da su sestre Kardšijan toliko bliske da su imale istog dečka.

"Bila sam najbolja Kimina drugarica za praznike, 4. jula i ona se tada 'muvala' sa Travisom, pa smo otišle u njegovu kuću. Bio je nadrogiran", napisala je O'Dej na Instagramu prošlog leta.

"Šana, njegova bivša (koju volim), navodno je pretila da će iseći Kimine gume (izvini devojko, ali to je bilo smešno, i ja bih to učinila), pa su je zamolili da parkira auto negde drugde, a ne ispred njegove kuće", nastavila je pevačica.

"Otišle smo ​​posle na neke privatne proslave u Malibuu gde je Kim želela da je fotografišu, a ja sam morala da trčim po kući u neudobnoj haljini i visokim potpeticama da bih joj udovoljila. Fotografisala se s poznatim ličnostima i vratile smo se u Kalabasas. To me je jako nerviralo jer sam samo želela da vidim veliki vatromet", govorila je O'Dej.

Kimina PR služba je objasnila da su Travis i ona samo prijatelji i da su se upoznali preko Paris Hilton, sa kojom je on nekada bio u vezi.

Izvor: Lepa&Srećna