Poznati producent i voditelj Žika Jakšić bez zadrške govori o privatnom životu. Dva puta je bio u braku, a razvod je bio njegova odluka. 

"Oba puta sam ja odlučio da želim razvod. Nije bilo lako doneti tu odluku, niti se ona donosi u afektu. Čovek mora da se najpre bori da sačuva brak, ali kada vidi da ne može, treba preseći. I potruditi se da šteta bude što manja. Kada sam prestao dobro da se osećam u brakovima, izlazio sam iz njih. Ne bih želeo da zvučim kao da se pravdam, ali tako je stvarno bilo najbolje za sve. Ako je za neku utehu, sa obe bivše žene sam u super odnosima, sve smo prevazišli na civilizovan način", rekao je nedavno Žika, koji kada je bio mlađi nije donosio tako promišljenje odluke. Tako se prisetio jednog davnog ljubavnog iskustva. 

"Zabavljao sam se ’83 sa nekom devojkom, mnogo smo se voleli. Trebalo je da krenem u vojsku za dva dana, i ja budala, raskinem sa njom dva dana pred polazak, iz čista mira. A kakva je to ljubav bila… Te iste večeri odem sa društvom u hotel na neku proslavu, i kad je krenula pesma od Tozovca 'Nije sve još prošlo', dohvatio sam flašu sa stola i razbio sebi o glavu. Pukla mi je arkada, lila mi je krv", ispričao je jednom prilikom Žika koji je ubrzo otišao u vojsku.

"Žene vrište i ciče oko mene, a ja se smejem jer mi je lepo. Kakva sam budala bio, mnogo je to bila velika ljubav. Tako modar sa šavovima otišao sam u vojsku", prisetio se on.

Žika Jakšić o životu u Beogradu
ATA / Antonio Ahel 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna