Ćerka Vesne Čipčić Anja Alač iznenadila je sve svoje pratioce fotografijom na kojoj je u venčanici, uz svog izabranika Andreja Josifovskog.

Ponosni mladoženja drži u naručju njihovog jednoipogodišnjeg sinčića Alekseja, a Anja je uz sliku napisala "Novi početak stare ljubavi".

Lepa glumica je u ljubavi sa zgodnim arhitektom i stritart umetnikom već dugo, a publika je uživala i u njenoj javnoj manifestaciji kada je Andrej zaprosio Anju. I to se dogodilo neočekivano, na pozorišnoj sceni, gde je zaljubljeni mladić klekao pred glumicu i zaprosio je.

udala se anja alac-min.jpg
Instagram / anja_alac 

Kao što je tada aplaudirala puna sala, tako i sada stižu brojne čestitke na Instagram lepe Anje. Među prvima su, naravno, njene koleginice, koje joj čestitaju i na ovom koraku.

Venčanje dolazi kao iznenađenje, jer je Anja ranije isticala da nije tradicionalista. "Ne moramo se venčati ako živimo zajedno", kazala je jednom prilikom, ali očigledno je bila spremna i da promeni taj svoj stav.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna