"Strašna je i ideja da se Una i ja, koja sam bila deset godina u braku i živeli smo zajedno, izbrišemo kao da nikad nismo postojale." Ovim rečima Nikolina Pišek svodi zaključak o postupcima svog svekra Viktora Ristovića,nakon smrti njenog muža Vidoja.

Voditeljka je u sudskom sporu u vezi sa imovinom, a već godinu dana joj nije dozvoljeno da uđe u stan u kojem je živela sa Vidojem. Podsetimo, on je umro naprasno, od srca, a njegov otac, poznat pod nadimkom Miša Grof dao je različite izjave o pravu udovice na nasledstvo.

Nikolina kaže da i on i prva žena pokojnog Ristovića "pokušavaju da se uguraju u njenu svojinu" ili da barem uspore ceo proces što više mogu. "Trenutno je aktivno osam procesa", kazala je Pišekova za Jutarnji list. Po njenom mišljenju, nije bilo potrebe da je tuže, sve su mogli da dogovore van suda.

nikolina pisek rodjendan vidoje ristovic 2.jpg
Instagram / nikolina_pisek 

Za Vidojevu bivšu ženu, Lanu Janković, kaže da je trebalo i da se sretnu na sudu, ali je to odloženo. Podsetimo, Vidoje je sa Lanom dobio ćerku Mateu, koju je Nikolina viđala i gajila dobre odnose. 

"Njoj nikada nisam osporavala ništa, ali su njihove ambicije malo prevelike", kazala je sada. Voditeljka je odlučila da prekine odnose sa ovom stranom porodice, barem dok traju svi ovi sudski procesi. Ona podseća da ni sam Vidoje s ocem nije imao nikakvu komunikaciju šest godina. "Sad je rešio da u nekome pronađe krivca za sve", kaže voditeljka i ističe da se trudi da ostane pozitivna, najviše zbog Une Sofije.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna