Iako niko sa sigurnošću ne zna šta se dešavalo iza zatvorenih vrata u domu Šakire i Žerara Pikea, javnost je već zauzela stranu. Fudbaler ne samo da je bio neveran, već je i svoju ljubavnicu Klaru Čiju dovodio u kuću u kojoj je živeo sa suprugom i sinovima. Dovoljno da ga zamole da napusti jedan restoran, jer nema večere za onog koji je varao i ostavio Šakiru.

Klara je imala i jake psihičke tegobe zbog činjenice da nije mogla da se kreće neopaženo, a  jedno vreme nije ni izlazila iz kuće. Za to vreme Šakira uživa u ogromnoj podršci i uspehu njenih novih pesama u kojima je, kao kaže, kanalisala svoje emocije.

I dok je njoj, čini se, malo lakše, Pikeu je prekipelo pa više neće tolerisati napade na sebe, svoju porodicu i devojku Klaru i razmišlja kakav udarac da zada bivšoj. Šakirine nove pesme su mu napravile pakao od života, odnosno fanovi kolumbijske pevačice koji na svakom koraku napadaju fudbalera.

Pike u šetnji sa Klarom Čijom
Profimedia 

"Tačno je da je tugu, bol i frustraciju pretočio u humor pred medijima, ali mu ne prija ono što Šakira radi. Pokušava da smiri strasti i pokuša da ne izaziva više sukoba", tvrdi novinar Saul Ortiz, a posebno mu je zasmetalo to što je u pesmi potvrdila da je fudbaler želeo da joj se vrati..

"A sad hoćeš da se vratiš, to sam već pretpostavila nakon lajkovanja moje fotografije. Reci svojoj novoj bebi da se ne takmičim za muškarca", glasi tekst nove Šakirine pesme.

 Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

.