Nataša Bekvalac i Luka Lazukić u oktobru 2019. godine su se razveli, a godinu dana kasnije on je dobio sina sa Slađanom Ivanišević.

Rođena 6.9.1981. godine, završila je nižu muzičku školu na odseku klavir i srednju muzičku na odseku solo pevanje u Novom Sadu. Njene profesionalne uloge u kojima se našla nije lako pobrojati: profesor na fakultetu, plesni sudija, trener, koreograf i potpredsednica Plesnog saveza Srbije.

Plesom se bavi od 7. godine, a učestovala je u mnogim svetskim i evropskim takmičenjima, a osvojila je i brojne medalje. Redovan treninig je tajna njenog besprekornog izgleda, a dijete nikada ne drži.

 "Za moj izgled mogu da zahvalim isključivo godinama plesnog treninga, pored genetike. Bez fizičke aktivnosti teško da može biti rezultata. Uopšte nisam pristalica raznoraznih dijeta koje se plasiraju poslednjih godina, naprotiv smatram da su čak nezdrave", rekla je Slađana i priznala koju hranu ne voli.

"Zdrava ishrana je izuzetno bitna za pravilno funkcionisanje, mentalno i fizičko zdravlje, pa i za taj estetski deo. Jedem puno voća, povrća, piletinu, ribu, čia semenke, i slatkiše. Mada to slatko može biti i neki zdrav smuti umesto čokolade ili sladoleda. Ali u suštini jedem sve, jedino ne volim ljutu hranu", rekla je svojevremeno u intervjuu za "Stil".

Instagram/ Lady Sladjana Ivanisevic Slađana Ivanišević i Luka Lazukić imaju sina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna