Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PIKE I KLARA IZBAČENI IZ RESTORANA, ZAR SU MORALI BAŠ TAKO DA "NALETE": Nema večere za onog ko je prevario Šakiru!

Brže su izašli nego što su ušli, kažu španski mediji za Žerara Pike i Klaru Čiu koji su poželeli da večeraju u jednom japanskom restoranu u Barseloni. Izgleda da ih je vlasnik izbacio, jer je odani obožavalac pevačice Šakire.

 zerar pike klara cija 0754496884-min.jpg Izvor: Profimedia

Otkako je njihova ljubav postala "javna tajna", Žerar Pike i Klara Čia su stalno na meti medija. Malo po malo, izlazili su u javnost sa svojom pričom, a sada se iz tog kola više ne može izaći.

Snimaju ih gdegod da se upute, pa je čak Klara imala i jake psihičke tegobe zbog činjenice da nije mogla da se kreće neopaženo. Jedno vreme nije ni izlazila iz kuće, a poslednji zajednički izlazak je prošao uz veliku neprijatnost.

Slučaj je hteo da se ona i Pike upute u jedan japanski restoran čiji je vlasnik, čini se, obožavalac njegove bivše žene Šakire. Netrpeljivost između dvoje supružnika je dostigla novi nivo kad je pevačica objavila svoju osvetničku pesmu.

 Šakira rešila da se osveti Pikeovoj majci Izvor: Profimedia

Po njenim stihovima je svima bilo jasno da je ljuta i posebno povređena što je Pike zamenio "ferari" za "tvinga", odnosno, prevario je sa devojkom za koju ne misli da joj je dostojna zamena. Vrlo brzo je pesma postala "himna" svih prevarenih, a čini se da je vlasnik japanskog restorana u Barseloni jedan od njih.

Pike i Klara su snimljeni kako izlaze iz njegovog lokala "brže nego što su ušli", a u španskim medijima se navodi kako su bili izbačeni i da nisu hteli da ih usluže. Po njihovim licima se ne bi reklo da im je to baš prijalo, šta vi mislite?

Tekst: Lepa&Srećna

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije