Nijedan kraj ljubavi nije lak, a posebno kada se dešava pred očima javnosti. To je na svojoj koži iskusila i popularna Šakira. Osim što ju je partner prevario sa dvadeset godina mlađom studentkinjom, primorana je da gleda njihove zajedničke fotografije i iz medija saznaje o njihovoj ljubavi.

Pike joj ni malo ne olakšava ovu situaciju, šta više, kao da uživa u tome da joj stavi do znanja da je zaljubljen u svoju devojku Klaru, pa je Šakira rešila da uzvrati na svoj način - muzikom.

Otkako se rastala od Pikea Šakira je objavila dva uspešna hita, a sada je došao red na treći. Predstavila je novu pesmu koju je snimila sa kolumbijskom pevačicom Кarolom G. Pesma "TКG "objavljena je danas i malo je reći da se obožavaocima dopala.

U pesmi kolumbijske pevačice govore o muškarcima koji su ih povredili. Кarol G aludirala je na njenu vezu sa reperom Anuelom AA od kojeg se rastala 2021. Šakira, pak, pominje nekoga ko se odselio od nje, a svima je jasno da misli na Pikea.

"A sad hoćeš da se vratiš, to sam već pretpostavila nakon lajkovanja moje fotografije. Reci svojoj novoj bebi da se ne takmičim za muškarca", glasi tekst nove Šakirine pesme.

Pike nije omiljen u javnosti otkako se pročulo šta je urado Šakiri. U španskim medijima se navodi kako su on i Klara bili izbačeni iz jednog japanskog restorana jer nisu hteli da ih usluže.

Tekst: Lepa&Srećna