Druga trudnoća Marije Mikić je došla kao potpuno iznenađenje za pevačicu i njenog izabranika. U julu prošle godine su dobili devojčicu, a sada očekuju sinčića.

Vest da ponovo čeka bebu Marija je objavila u oktobru, a zbog trudnoće je par odlučio čak i da odloži svadbu. "Biće i to jednog dana, jedne subote", rekla je tada Marija i najavila da će u 2023. godini biti mnogo lepih događaja.

Porodica se ove godine seli u kuću, čemu se pevačica posebno raduje, a sada se Marija oprostila od svoje publike.

Marija Mikić
Instagram/wwwmarijamikiccom 

"Drugari, došao je i taj trenutak da se na neko vreme oprostimo od nastupa. Ne od muzike, nego od nastupa i druženja sa publikom", napisala je na Instagramu.

"Na svojoj muzici ću nastaviti da radim u studiju, da završim ono što sam počela i da se vratim sa albumom u koji sam uložila 1000% sebe.

Marija Mikic Evrovizija
Instagram/Marija Mikić 

Ja svoj posao i talenat doživljavam kao blagoslov i iz tog razloga sam pevala dokle god sam osećala da moje telo može da izdrži i uživala u svakom trenutku.

Sada je došao da prikočimo i da sačekamo da ovaj mali dečak dođe na svet. Svesna sam da me čeka najteži i najlepši period u životu", napisala je Marija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna