Marija Mikić u julu ove godine rodila je ćerku Đurđu, a mesec dana kasnije ponovo je ostala u drugom stanju. Neizmerna sreća vlada u njihovom domu, a dolasku prinove raduje se i sedmogodišnji Vuk, Jovanov sin iz prvog braka.

Pevačica i njena porodica nedavno su uradili prenatalni test kojim im je potvrđeno da je sa bebom sve u redu, a Marija je tada najavila da će ubrzo organizovati i žurku povodom otkrivanja pola bebe. To se sada i dogodilo, a prostorijom su se razleteli baloni u plavoj boji, otkrivši da će Marija roditi dečaka.

Marija Mikić izašla iz porodilišta
ATA / Antonio Ahel 

"Ti si naš dar od Boga! Jedva čekamo da te upoznamo! Volimo te najviše na svetu celom tata! Za sve što dolazi!", poručila je presrećna pevačica, koja je skakala od sreće kad je shvatila da joj se ispunila želja da posle ćerke dobije i sina.

"Ako baš moram da budem iskrena, volela bih da je dečak. Želim da imam i dečaka i devojčicu. Naravno, najbitnije je da je živo i zdravo", otkrila je nedavno Marija na Instagramu, odgovarajući na pitanja pratlaca.

Marija Mikić je, inače, otvoreno govorila o problemima sa kojima se suočila pre nego što je zatrudnela sa naslednicom Đurđom. Ona je, naime, zbog problema sa trombofilijom pre toga imala tri spontana pobačaja.

Marija Mikic Evrovizija
Instagram/Marija Mikić 

"Imala sam tri spontana pobačaja pre ove trudnoće. Jako mi je teško da izgovorim to uopšte, jer mi se čini da će da izazove sažaljenje. Najteže mi je bilo kada sam morala da radim posle tog nesrećnog događaja, da izađem na binu i pevam, da uveseljavam narod, jer to je moj posao. Pevam i smejem se, a jedva čekam da dođem kući da plačem", ispričala je svojevremeno Marija u emisiji "Realna priča", dok je bila trudna sa Đurđom.

Još fotografija Marije Mikić pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Marija Mikić na festivalu "Pesma za Evroviziju '22"

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna