Pevačica Milica Todorović sinoć je bila gošća na koncertu Saše Matića u Beogradu, te je praznik, Dan žena, provela sa dragim kolegom i publikom u prepunoj Štark Areni.

Poklone nije dobila tada, ali jeste dan ranije.

"Ništa nisam dobila za 8. mart od poklona! Dečka nemam, ruže sam dobila 7. marta kad sam pevala humanitarni koncert u Kruševcu i bilo je puno poklona", otkrila je Milica za "Republiku".

Njene koleginice iz "Zvezda Granda" Aleksandra Prijović i Milica Pavlović ove godine održaće svoje prve solističke koncerte u Areni, a Todorovićeva priznaje da se ulenjila kada je o poslu reč, te da u njenoj karijeri još nije trenutak za taj veliki korak.

"Drago mi je zbog mojih koleginica, one su vrednije od mene, jer ja više volim da odmaram nego da radim, što se i vidi, jer retko izbacujem pesme. Vaga sam u horoskopu, pa stalno vagam, perfekcionista sam, ali moram da kažem da spremam projekte koji mogu da najave Arenu! Čekam pravi trenutak, a kad će to biti, videćemo. Možda i pokupim nešto od njih kako bih bila spremnija", rekla je pevačica i otkrila ko joj u poslednje vreme najviše kida živce.

"Joj... Pa, razni ljudi! Krivi ljudi... Ja sam dosta flegmatična osoba, osetljiva sam i možda zbog toga sve primam k srcu, pa se onda nerviram. Jedem se u sebi, možda je to u pitanju. Nemam ništa sa kolegama i koleginicama, više samu sebe jedem, jer sam svesna da sam lenja i nerviram se zbog toga, tako sve u krug", iskrena je bila ona.

Još fotografija Milice Todorović pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Milica Todorović u najlepšim letnjim kombinacijama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna