Vreme je da pokrenemo razigranost uz dugo očekivanu saradnju brendova OREO i Xbox. Keks broj jedan na svetu* OREO i međunarodno poznata konzola Xbox imaju misiju da okupe svoje ljubitelje kroz jedinstven spoj uživanja u ukusu omiljenog keksa i igranja popularnih igrica sa porodicom ili prijateljima.

U čast ovog partnerstva, izgled legendardnog crno-belog OREO keksa biće izmenjen kao omaž Xbox kontroleru, u vidu specijalne serije sa šest različito utisnutih reljefa. Ova limitirana serija OREO Xbox keksa dostupna je u dva formata pakovanja: 66 g i 176 g na policama širom Srbije od januara 2023. godine, sve dok traju zalihe.

Tu zabava ne prestaje! Kupovinom bilo kog pakovanja OREO keksa (uključujući i standardna pakovanja) i registrovanjem računa na sajtu www.oreo.eu, potrošači dobijaju mogućnost da osvoje neku od neverovatnih nagrada u periodu od 1. do 31. marta 2023. godine. Nagrade za potrošače u Srbiji su: VIP putovanje za dve osobe uz nezaboravno trkačko iskustvo u Barseloni, pet Tehnomanija vaučera u pojedinačnoj vrednosti od 1.200 evra i 62 Steam vaučera u pojedinačnoj vrednosti od 30 evra.

Pored toga, skeniranjem 4 OREO Xbox keksa i kreiranjem dobitne kombinacije koja se može uneti na sajt www.oreo.eu, ljubitelji mogu da otkriju ekskluzivan sadržaj na temu OREO keksa u nekoj od tri najpopularnije Xbox igre, uključujući OREO „Parade Ground“ Armour Coating u igri Halo Infinite, OREO „Valiant Corsair“ Sail Set u igri Sea of Thieves i OREO Edition ‘2009. Pagani Zonda Cinque Roadster’ u igri Forza Horizon 5.

“OREO brend nastavlja da oduševljava svoje ljubitelje poznatim partnerstvima. Izuzetno nam je drago što će, zahvaljujući partnerstvu sa Xbox-om, ljubitelji oba brenda moći dodatno da uživaju i pokrenu svoju razigranost“, izjavila je Kjara Misio, direktorka marketinga za brend OREO za Evropu. OREO je i u prethodnim godinama u Evropi imao ograničene serije keksa, u okviru saradnje ostvarene sa megazvezdom Lejdi Gagom 2021. i filmom Betmen 2022. godine.

Svi zainteresovani koji žele da učestvuju u „OREO Xbox“ kampanji tokom marta za više informacija mogu da posete sajt www.oreo.eu ili OREO profile na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

*izvor: Izvor: Euromonitor International Limited, Izdanje o pakovanoj hrani za 2023. godinu: Keks na osnovu definicije kategorije slatkih biskvita Euromonitora, procenat učešća brenda, vrednost maloprodaje, maloprodajne cene, podaci za 2022. godinu.

O kompaniji Mondelēz International 
Mondelēz International, Inc. (Nasdaq: MDLZ) ohrabruje potrošače da pravilno konzumiraju užinu u preko 150 zemalja širom sveta. Sa neto prihodom od oko 29 milijardi dolara u 2021. godini, kompanija predvodi budućnost snacking-a uz čuvene globalne i lokalne brendove kao što su Oreo, belVita i LU keks; čokolade Cadburi Dairi Milk, Milka i Toblerone; Sour Patch Kids bombone i Clif Bar. Mondelēz International je ponosan član Standard and Poor’s 500, Nasdaq 100 i Dow Jones indeksa održivosti. Posetite www.mondelezinternational.com ili pratite kompaniju na Tviteru na adresi www.twitter.com/MDLZ.

O keksu OREO
OREO je svetski keks broj jedan u kom uživaju porodice i prijatelji u preko 100 zemalja širom sveta. OREO je najprodavaniji keks u XXI veku sa globalnim godišnjim prihodom od blizu 2,9 milijardi dolara.OREO ritual „ZAVRTI, LIZNI, POTOPI “ je postao originalan način uživanja u ovom legendardnom keksu u celom svetu. OREO ima Fejsbuk zajednicu sa preko 40 miliona ljubitelja OREO keksa širom planete, iz više od 200 zemalja i na desetine različitih jezika. OREO je među prvih pet brend stranica na Fejsbuku na svetu. OREO je 6. marta 2022. proslavio 110. rođendan. Za više informacija posetite www.oreo.uk.

O kompaniji MICROSOFT
Microsoft (Nasdaq “MSFT” @microsoft) omogućava digitalnu transformaciju za eru inteligentnih cloud i edge rešenja. Njegova misija je da osnaži svakog pojedinca i organizaciju na planeti da ostvari više.

Tekst: Promo