Svi su bili zatečeni kada je u julu 2021. godine objavljena vest da se Marija Veljković razvodi od Milana Milovanovića. Tokom braka koji je trajao deset godina voditeljka i arhitekta su izrodili troje dece Đurađa, Rosu i Nevu. 

Posle razvoda Marija se vratila u devojački stan na Medakoviću. "Bivši muž je ostao u našem stanu, a ja sam se sa decom i kučetom preselila u svoj devojački, u kome nisam bila od 2009. godine. Nije lako, ali nastaviš život", kazala je tada voditeljka. Ubrzo je ljubav ponovo zakucala na njena vrata, uplovila je u emotivnu vezu sa glumcem Rastkom Jankovićem.

"Imala sam sreće da sretnem Rastka. Postoji priča u koju su upućeni svi moji prijatelji. Od studentskih dana sam govorila da je on najlepši srpski glumac", ispričala je Marija koja je glumca upoznala preko kuma.

marija veljkovic rastko jankovic 4.jpg
Kurir / Damir Dervišagić 

"Iz ove perspektive to više nije toliko bitno, jer do izražaja dolaze njegove divne osobine, pre svega što je častan, pošten, pravo srce, ali činjenica je da sam dvadeset godina tvrdila da je najlepši. Naravno, nikada to nisam pričala u intervjuima, jer nije pametno pominjati ljude odavde koji mogu da pročitaju. (smeh) Zanimljivo je da smo živeli u komšiluku, a nismo se sreli sve do pre tri godine. Upoznali smo se na rođendanu njegovog kuma, a mog kolege Đorđa Davida. Međutim, tada se ništa sem upoznavanja nije desilo, jer je svako imao svoj život, pa to i nije imalo neke veze sa našom pričom", rekla je voditeljka za Hello! i istakla da njena deca obožavaju Rastka.

"Meni je ovo bila prva ljubav posle svega. U nju sam bila sigurna, ali razmišljala sam kako će deca reagovati. Međutim, on je toliko divan prema njima, da ga obožavaju", otkrila je voditeljka koja uživa u jednom od najlepših životnih perioda, a sada je trenutke radosti podelila i sa svojim pratiocima na Instagramu. Njena ćerka Neva napunila je šest godina, pa nije izostala ni rođendaska torta, ni slavljenička fotografija.

Ćerka Marije Veljković proslavila rođendan
Instagram/Marija Veljković 

Voditeljka je svojevremeno govorila o tome da li je smatrala da je hrabrost roditi treće dete.

"Nisam, ali drugi jesu. Ljudi koji su mi bliski koristili su izraz hrabrost, ali i ludost. Kad saznate da ste u trećem mesecu trudnoće, zastanete, a onda kažete sebi – odrasla sam osoba, moram da preuzmem odgovornost. Da, znala sam da neće biti lako, ali ni na trenutak nisam pomislila da prekinem trudnoću, i eto Neve koja se smeje po ceo dan", ispričala je voditeljka.

 Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna