Voditeljka Marijana Tabaković pre nekoliko dana objavila je da posle tri godine rada na TV "Prva", gde je vodila jutarnji program, odlazi sa ove televizije, a sada je to učinila još jedna njena koleginica.

Naime, Nastasija Stošić, koja je takođe bila deo jutarnjeg programa, saopštila je da i ona napušta pomenutu medijsku kuću.

Mlada voditeljka i reporterka emotivnom porukom oprostila se od kolega koje sada, kako je navela, smatra svojom porodicom, te dodala da je vreme da uplovi u nove izazove.

"Jutros sam se poslednji put uključila kao reporter jutarnjeg programa "Prve" televizije. Svaki kraj praćen je novim početkom i trenutno sam podjednako i tužna i srećna. Ovaj posao zaista morate voleti, jer nije nimalo lak kao što možda nekad izgleda. Međutim, ljudi koje mi je uveo u život anuliraju svaku lošu stranu istog. Hvala mojim najdivnijim koleginicama koje su sada više kao familija, i snimateljima koji su me nesebično uglavnom jedinu kupili od kuće", napisala je Nastasija na Instagramu.

Nastasija je prošle godine dospela u centar pažnje zbog veze sa glumcem Pavlom Mensurom, sa kojim i dalje uživa u ljubavi.

Nastasija Stošić i Pavle Mensur
Instagram/nastasijastosic, Instagram/pavlemensur 

"Ono o čemu su ranije pisali zapravo nisu ni bile moje veze, mediji su ih takvim pravili. Nije to bilo ni blizu veze, više su u pitanju bili neki usputni odnosi za koje nisam ni želeo da procure u štampu, pa ne bih ni da im sada pridajem na značaju. Mnogo je poštenije ovako, kada imam čime da se pohvalim", rekao je prošle godine za "Story" Pavle Mensur, koga su prethodno povezivali sa pevačicom Ksenijom Knežević.

Pre nego što je ušla u svet televizije, Nastasija se bavila se modelingom, a danas pored novinarskog posla ima i svoj modni brend. Ona je, inače, ćerka fudbalera Vlade Stošića, a pre nekoliko godina javnost ju je upoznala i kao tadašnju devojku Đorđa Đokovića, najmlađeg brata Novaka Đokovića.

Još fotografija Nastasije Stošić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/nastasijastosic Novinarka Nastasija Stošić je nova devojka glumca Pavla Mensura

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna