Bivši fudbaler Žerar Pike napustio je muzičku zvezdu Šakiru nakon 11 godina ljubavi zbog 23-godišnje studentkinje Klare Čije. Mnogi su mislili da će se neverni Pike vratiti na kolenima ženi koja mu je rodila dva sina, ali izgleda da njemu to ni na pamet ne pada.

On ponosno šeta Barselonom sa svojom novom devojkom i nema nameru da krije njihovu vezu. Sada je prvi put javno govorio o svojoj novoj izabranici. Influenser Ibai Lanos ga je pitao da li prati modne trendove, a Pike je iznenadio odgovorom - otkrio je da Klara bira njegovu garderobu.

"Istina je da u kupovinu idem sa svojom devojkom i ona bira odeću za mene. Ja sam lutka", rekao je Pike.

Šakira ne može da prihvati da je ostavljena zbog mlađe, pa je prvo bivšem posvetila pesmu koja je postala veliki hit, a onda i rešila da mu se osveti preko roditelja koji žive u kući do njene.

Kako navode strani portali, pevačica danonoćno priređuje žurke na kojima se na stotine puta puštaju njene nove pesme, zbog čega je Pikeovim roditeljima postalo neizdrživo da žive u kući do njene. Oni su zbog cele situacije odlučili da se odsele, tvrdi španski "Socialite", a upravo to je i bio deo Šakirinog plana.

Pogledajte još fotografija Pike i Klare u galeriji ispod.

Profimedia Pike u šetnji sa Klarom Čijom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna