Šakira ne može da se pomiri sa činjenicom da je Žerar Pike definitivno otišao sa drugom.Klara Čija je čini se potpuno osvojila srce nekadašnjeg fudbalera koji više njihovu vezu i ne krije. Šta više, sa ponosom ističe da se vole, i da mu je devojka asisent u šopingu.

Dok Pike uživa sa mladom studentkinjom Šakira tuguje i nalazi način kako da mu se osveti. Prvo je napisala pesmu koja je postala hit za kratko vreme, a onda i rešila da natera roditelje bivšeg supruga da se odsele iz kuće u kojoj godinama žive. Sada je ponovo u centru pažnje.

Objavila je video snimak u kom čisti stan, drži metlu i peva pesmu "Kill Bill‘ američke pevačice SZA za koju svi misle da je posvetila Pikeu.

"Mogla bih da ubijem bivšeg, ali nije najbolja ideja. Njegova djevojka je sledeća, kako sam dospela ovde? Mogla bih ubiti svog bivšeg, ali ga još uvek volim. Radije bih bila u zatvoru nego sama", peva Šakira obučena u crni kombinezon i crne čizme sa vrtoglavom potpeticom.

Obožavaoci ne prestaju da komentarišu ovaj Šakirin gest.

"Čisti njegovu krv", "Ako Klara i Pike gledaju ovo...", "Da li još voliš Pikea?", samo su neki od komentara njenih obožavalaca.

Pogledajte još fotografije Klare i Pike u galeriji ispod.

Profimedia Pike u šetnji sa Klarom Čijom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna