Pre nekoliko godina, sin Zorice Brunclik Zoran Tutić i njegova supruga Vanja su imali krizu u brku. Tada je Vanja čak prijavila muža za nasilje u porodici, jer ju je, kako je navedeno, nekoliko puta ošamario.

Međutim, sukob su uspeli da prevaziđu pa je sad Vanjin Instagram ispunjen slikama zadovoljnog bračnog para. Imaju dvoje dece, a evo kakav je odnos snajke i svekrve.

Ona je bila jedna od specijalnih zvanica na Zoričinom koncertu za jubilarni rođendan, a o pevačici ima samo reči hvale. Ne propušta porodična okupljanja, sa Kemišovog rođendana pre dve godine je objavila nežnu poruku:

"U prelepom ambijentu proslavismo 46. rodjendan mom dragom svekru... neka nam Bog da jos mnogo ovakvih lepih momenata koje ćemo provesti na okupu." Za muža, Vanja sad kaže da ima sve kvalitete koji se traže.

vanja tutic-min.jpg
Instagram / vanja.tutic 

Mnogi su iznenađeni činjenicom da je i Vanja u javnom poslu - ona radi kao voditeljka na Hype televiziji. Prema navodima na portalima, i Zorici će biti zgodno da ima informacije iz medija "iznutra".

Sa mužem je Vanja izgladila odnose u potpunosti pa je nedavno objavila i zajedničku sliku uz tekst: "Naših prvih 14 godina... radujem se svemu što nas tek čeka! Volim te živote".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna