Jelisaveta Orašanin kao da se nikad nije ni porađala! Tako savršenu liniju ima naša glumica, a već je stigao četvrti rođendan njene ćerke Petre.

Dve lepotice su se slikale zajedno u ludom provodu. Mama i ćerka su u Italiji gde tata srećne slavljenice Miloš Teodosić igra košarku, pa je u Bolonji upriličena rođendanska zabava.

Jelisaveta je pažljivo prikrila lice svoje devojčice, ali žene uživaju u stajlingu koji je mama osmislila za svoju Petru. Dnevni deo rođendana su provele u parku, a malena je nosila divnu dugu haljinu.

petra teodosic jelisaveta orasanin 2-min.jpg
Instagram / jagodenamagli 

Na roze osnovi su štampani stilizovani cvetovi crvenih bulki, a haljina je krojena kao ona "za velike", u formi tri dugačka karnera. Mama je za park odabrala sportsku kombinaciju - farmerke i majicu, ali je zbog Petre i ona stavila na glavu rajf sa ukrasnom figuricom jednoroga.

petra teodosic-min.jpg
Instagram / jagodenamagli 

Ova vilinska dekoracija je pratila Petrin rođendan sve do uveče, kad je slavljenica uslikana u raznobojnoj suknjici od tila kao neka lutkica iz izloga. Uz sve to, nosila je i "vilinska" krila na leđima i očigledno je uživala u svojoj proslavi. Na desetine lajkova je stiglo uz čestitke za rođendan, a mama je presrećno odgovorila mnogima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna