Milica Dabović je već mnogo puta šokirala ljude na Instagramu. Prvo je to uradila provokativnim slikama na kojima je nosila malo odeće, a zauzimala lascivne poze.

Zatim je poželela da ode i korak dalje, pa je otvorila i nalog na sajtu "Onli Fans", na kojem pratioci plaćaju pristup, a slike su erotskog karaktera.

Mnogi su joj zamerali ovakvo ponašanje, čudeći se onome što radi nekadašnja sportska šampionka. Često je u zaštitu uzimaju muškarci, hrabreći je da pokaže na slikama što više. Neke žene su eksplicitno protiv takvih fotografija, a druge kažu da je razlog zloba i zavist što i nisu i one same zgodne.

Sad je Milica ponovo objavila neobičnu sliku, a na njoj je ovog puta njen sin Stefan. Uz nju je stavila jedan od uobičajenih opisa "moj ceo svet", ali nije naišla na oduševljenje pa ni razumevanje.

stefan dabovic slika-min.jpg
Instagram / stefanovamama13 

Problem je u tome što Stefan pozira iza makete zgodne devojke kojoj on "pozajmljuje" samo lice. Tako vidite lik petogodišnjeg dečkića, koji ima "telo" zgodne žene naglašenih atributa.

Mališan se smeši iznad obnaženog dekoltea na slici, očigledno ne baš svestan kako to sve izgleda. U mini haljinici, uzdignute zadnjice i golih nogu, maketa je jasna slika i prilika "pinap" devojke, pa nikom nije jasno zašto Stefan pozira uz nju.

O tome svedoče i komentari: "na majku", "sav je na majku", "žalosno je šta radiš s tim detetom" i tome slično.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna