Anđelina Džoli je podnela nova dokumenta sudu u Los Anđelesu, u kojima optužuje Breda Pita za nasilje i iznosi konkretne detalje. Prema tvrdnjama glumice, njihov brak se konačno raspao kad je Bred napao i decu i nju, a sad je otkriveno sve.

Bilo je to i fizičko i emocionalno nasilje, tvrdi Anđelina. Prvo ju je napao verbalno i optužio je kako ona "pokazuje previše poštovanja prema deci", a nešto kasnije je situacija dramatično eskalirala...

Incident se odigrao u avionu, u septembru 2016. godine, u privatnom avionu. Muž je prvo počeo da viče na nju, pa je pribio uza zid kupatila i udario rukom o plafon. Dok ju je vređao, jedno dete je skočilo da je brani, pa se Pit okrenuo ka njemu. Deca su, u to vreme, imala između 8 i 15 godina, navodi se u dokumentima koja su stigla u sud.

U pokušaju da odbrani decu, Anđelina je povređena. Bred je jedno dete udario, a drugo počeo da davi, navodi se u novom podnesku. Glumac je ranije sve optužbe za fizičko nasilje odbacio, a priznao je samo da je vikao na decu.

Najnovije optužbe stižu u trenutku kad je u jeku sudski proces vezan za imovinu između bivših supružnika. Glumica je prodala zajedničku vinariju i zamak u Francuskoj i ponudila Bredu više od 50 miliona dolara za poravnanje. Kad je dogovor već bio na pomolu, ona je spomenula i događaj u avionu. Podsetimo, svojevremeno se njihova bitka za starateljstvo nad decom završila podelom 50%-50%, ali je zbog potezanja stare, bolne teme, rešenje za imovinu propalo.

"Anđelina stalno dodaje nove detalje, neprekidno razvija sve širu priču", tvrde Bredovi advokati. "Ona neprekidno pokušava da sve bude po njenom." Pit sad traži od suda da poništi prodaju vinarije i zamka. Kao odgovor na to, Anđelina otkriva strašne detalje iz aviona.

bred pit 0720777741.jpg
Profimedia 

"Bred se sukobio sa jednim detetom, a kad ga je Anđelina pitala o čemu se radi, rekao joj je kako ona prema deci pokazuje previše poštovanja. Sat i po kasnije pozvao ju je da dođe u avionski toalet", piše u njenom podnesku. "Tamo je počeo da viče na nju, zgrabio je za glavu, pa za ramena i tresao, a kad je počeo da udara rukom o plafon, Anđelina je izašla."

Prema navodima, kad je izašla iz toaleta, jedno dete je pitalo "Mama, jesi li dobro?" "Ne, mama nije dobro", vikao je Bred. Kad je počeo da je vređa, jedno dete je htelo da je verbalno zaštiti, a Bred se nagnuo nad njim. Anđelina mu je skočila na leđa, da zaštiti dete, pa ju je on odbacio na sedište i tako je povredila leđa i lakat. Jedno dete je ošamario, a drugo počeo da davi. 

andjelina dzoli 0728043664.jpg
Profimedia 

Uplašena deca su se rasplakala i do kraja leta sedela u tišini, pokrivena ćebadima. Bio je to dug, noćni let. Bred se povremeno vraćao i vređao ih, pa ih čak polivao vinom i pivom. Kad su sleteli, Anđelina mu je rekla da neće ići kući, već će sa decom otići u hotel. Tada ih je, punih dvadeset minuta, držao u avionu i zabranio im da izađu. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna