Holivudska glumica Salma Hajek i milijarder Fransoa Anri Pinoa su se venčali 2007. godine, a pet godina kasnije su dobili ćerku Valentinu.

O svom suprugu glumica ima samo reči hvale, a uoči Dana zaljubljenih, kada obeležavaju godišnjicu braka, prisetila se dana iz svojih snova kada se udala.

"On je neverovatan muškarac, prepun samopouzdanja, ali i feminista, koji voli snažne žene, ali i zna kako da se brine za njih", rekla je glumica za svog supruga.

Holivudska zvezda je priznala da je bila jako nervozna na dan venčanja, u strahu da se on neće pojaviti, a najveću podršku pružali su joj članovi njene porodice.

Na udaju za Pinaulta pristala je tek kada ju je, nakon tri godine veze, treći put zaprosio. Kako je rekla, da nije bilo njene porodice verovatno se i ne bi pojavila, od straha, kod matičara.

Selma Hejek o braku
Profimedia 

"Moji roditelji, moj brat, svi su bili uz mene i ohrabrivali me, jer sam imala taj neki strah od braka", prisetila se Salma svega što se toga dana događalo, priznavši kako je jednako nervozan bio i njen budući suprug. Za nju je to saznanje bilo veliko olakšanje, pa su odlučili još jednom da se venčaju vjenčati, i to u društvu najbližih prijatelja i porodice, u aprilu te iste godine.

Iako njihov brak i dalje savršeno funkcioniše, mnogi osuđuju Salminog supruga zato što se, samo godinu dana pre nego što je dobio ćerku Valentinu, odrekao tada petogodišnjeg sina kojeg je dobio sa manekenkom Lindom Evanđelistom.

Kao razlog navodilo se to da je Linda zahtevala da njihovom sinu Fransoa plaća mesečnu alimentaciju u iznosu od 46.000 dolara. Ona je navodno tražila da Francuz obezbedi dečaku dadilju i telohranitelje.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna