Marija Šerifović jedan je od najboljih vokala na našom prostorima. U njenim hitovima uživaju različite generacije, a evrovozijska pobednica ima svog idola. Naime, naša pevačica je u Americi, i iskoristila je priliku da ode na koncert jedne od najvećih muzičkih zvezda današnjice, Adel.

"Stigla sam u jedan hotel, došla sam u kineski restoran da večeram zato što samo on ovde radi. Malo sumiram utiske. Razmišljam koliko smo svetlosnih godina udaljeni u produkcijskom smislu od svega što se radi u Americi. Osim što sam nashranila dušu, svašta sam nešto videla, uočila i naučila, ali još je rano", rekla je Marija kojoj je ovaj koncert bio lek za dušu.

"Miljama smo udaljeni od onoga što svet radi kada je u pitanju šoubiz. Sa druge starne, ne preostaje mi ništa drugo nego da sa onim što imam budem što bolja i dam svoj maksimum. Oplemenili su mi dušu, bilo mi je prelepo", rekla je Marija, pa dodala:

"Nije mi smetalo što sam išla sama. Retko kada idem na koncerte i retko sam u publici. Taj fenomen kada slušate nekoga koga volite, to što vam se tada desi u organizmu i glavi je fenomenalan. Onda mogu da razumem šta ja vama radim, osetila sam neverovatne emocije", zaključila je Marija koja je svojevremeno priznala koji problem ima pred svaki koncert koji održi.

Marija Šerifović ima tremu pred svaki koncert
ATA / Antonio Ahel 

"Šta te strefi pred svaki koncert? Reci ljudima, da shvate da nisi od kamena", upitala ju je Jovana Pajić u emisiji kod Ognjena Amidžića, a Marija je bila sasvim iskrena.

"Kakvo si ti, Jovana, đubre! Ja pred svaki koncert imam dijareju, stvarno! Jednom mi je tako koncert kasnio, bude baš problem, bend je svirao uvod, taj uvod je jako dugo trajao", kazala je Marija.

"Ja se paralizujem. Meni skače temperatura, ne pitajte me kako sam izdržala nedavne koncerte. To je trema, užas", zaključila je Šerifovićeva u emisiji.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna