Đorđe Đoković pre sadašnje supruge Saške Veselinov bio u vezi sa Tijanom Ralić i to šest godina. Noletov brat je želeo ljubav da kruniše brakom, ali Tijana nije bila spremna na to. Iako su tačku na ljubav stavili pre tri godine, ona je tek nedavno govorila o raskidu. Na Instagramu je odgovarala na pitanja, a između ostalog su je pratioci pitali: "Da li je istina da je bivši hteo da se venčate, a ti ne i da si zato raskinula?"

"Istina je da je želeo, a ja ne, ali ga nisam zbog toga ostavila", napisala je Tijana, a onda nastavila da odgovara na pitanja o raskidu.

"Da li je teško preseći vezu nakon šest godina?, usledilo je pitanje na koje je Tijana dala iskren odgovor.

"Joj, ne pitaj me ništa. Meni je bilo užasno teško jer sam se sve nadala da će se nešto promeniti, ali kada prerasteš osobu i odnos uopšte, ne vredi nadati se da će biti bolje, tako da preseci odmah. Svako čekanje samo otežava i tebi, a i osobi sa kojom si u vezi", zaključila je bivša devojka Đorđa Đokovića koja je svoju sreću pronašla sa sa fudbalerom Aleksom Damjancem. Vezu su dugo skrivali od javnosti, a sada su otkrili da čekaju sina.

 Đorđe se oženio Saškom u septembru 2022. godine, a par čeka bebu koja će uskoro doći na svet.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna