Saška Veselinov i Đorđe Đoković venčali su se danas u Crkvi Svetog Marka u Beogradu, a ceremoniji crkvenog venčanja prisustvovali su samo kumovi i članovi porodica. Saška je zablistala u raskošnoj beloj venčanici, a kada su je ugledali svim prisutnima je zastao dah.

Mladenci nisu skrivali koliko su srećni, a nakon što su venčali nastavili su slavlje u Crnoj Gori, na primorju. Kako bi uživali daleko od znatiželjnih očiju, par je sve do poslednjeg trenutka krio od javnosti i do poslednjeg trenutka ni gosti nisu znali gde će se venčanje dogoditi.

Saška se potrudila i oko stajlinga koji je ponela u restoranu. Novopečena gospođa Đoković odlučila se za usku, belu venčanicu na jedno rame koja na dekolteu imala raskošan detalj.

Prvi ples Saške Veselinov i Đorđa Đokovića
Kurir 

Za prvi ples Saška i Đorđe su angažovali pevača Sergeja Ćetkovića, a kako je izgledao ovaj emotivan trenutak pogledajte na snimku ispod.

Prvi ples na venčanju Đordja Đokovića Instagram

 Pogledajte još fotografija sa venčanja Saške i Đorđa u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Crkveno venčanje Saške Veselinov i Đorđa Đokovića

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna