Kada ju je javnost upoznala, pevačica Krstinja Matanović imala je više od 160 kilograma. Njena borba sa prekomernom kilažom je bila mučna i teška, jer je, kao je priznala, u hrani pronalazila utehu posle majčine smrti.

"I ranije sam slušala kako su me ogovarali i govorili da ništa neću uraditi, da nikad neću smršati. I onda sam odlučila da ne izlazim iz kuće. Bila sam mnogo vezana za majku, svi su ocu govorili da to neće da izađe na dobro. Recimo, ako je ona bolesna, ja ne izlazim napolje da se igram sa decom, sedim pored majke i držim je za ruku. Kada se upokojila, moj spas i uteha bila je hrana i tako je sve išlo unedogled", ispričala je za "Grand Online" pevačica koja se ne estradnu scenu "probila" kroz takmičenje "Zvezde Granda".

Kada je počela da nastupa susrela se sa komentarima na račun njenog izgleda, pa je odlučila da se podvrgne operaciji smanjenja želuca. Nakon toga se podvrgla operaciji uklanjanja viške kože od koje joj je ostao ožiljak.

"Ostao mi je ožiljak, ali nisam neko ko pati od istog. Navikla sam se i apsolutno nemam problem sa tim", iskrena je Krstinja kojoj je nova linija donela novo samopouzdanje.

"Dobila sam samopouzdanje, ali kao osoba sam ostala apsolutno ista. Nova linija mi je donela novi život u smislu da su sada svakodnevne aktivnosti mnogo lakše, da je zdravstveno stanje odlično, i da je olakšavajuća okolnost kada biram garderobu za sebe", objasnila je "Zvezda Granda“.

Pogledajte još fotografije Krstinje u galeriji ispod:

Instagram / krstinja_official Posle operacije želuca i viška kože

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna