Ivana Panzalović je preživela pravu horor dramu kad je, pre pet godina, verenik pucao u glavu. Glumica koju publika pamti po ulozi u seriji "Kursadžije" imala je mnogo sreće pa joj je metak prošao pored samog čela.

U šoku i strahu, sklupčala se na podu i pravila mrtva, pa je Srđan Cvetanović, s kojim je godinama živela zajedno, odustao od daljeg napada i izvršio samoubistvo. Događaj je ostavio duboki trag na Ivani, a sada je stigla još jedna vest o dramatičnim dešavanjima u njenoj porodici.

Njenom ocu je spasen život brzom reakcijom lekara na Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje".

Primarijus dr Duško Panzalović je, kako piše Kurir, prebačen helikopterom iz Doboja, a u beogradskoj bolnici mu je odstranjen bolesni deo srčanog mišića leve komore srca.

Ivana se još nije oglasila ovim povodom. Ona je i posle svog dramatičnog iskustva potražila pomoć stručnih lica, u vidu psihoterapije. "Uvek se fokusiram na sadašnjost i budućnost, na svoj posao", kaže glumica.

Na svog oca je veoma ponosna. Kad je u decembru prošle godine dobio važnu nagradu, ćerka mu je čestitala "lekarskog Oskara". 

"Prim. dr Panzalović je dobio Veliki pečat Komore doktora Republike Srpske (za najboljeg doktora)! Čestitam ti, tata, lekarskog Oskara", napisala je tom prilikom na Instagramu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna