Đorđe Đoković, najmlađi brat najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, i dve godine mlađa Tijana Ralić, bili su u vezi čak šest godina. Iako je Tijana na Instagramu često objavljivala fotografije koje su svedočile o njihovoj sreći, a mnogi slutili i skoru veridbu, par se rastao zbog, kako se navodilo, česte razdovenosti- Tijana je studirala u Milanu, dok je Đorđe radio u Beogradu. Tačku na ljubav stavili su pre tri godine, a Tijana je sada o raskidu govorila prvi put.

Ona je na Instagramu odgovarala na pitanja, a između ostalog su je pratioci pitali: "Da li je istina da je bivši hteo da se venčate, a ti ne i da si zato raskinula?"

"Istina je da je želeo, a ja ne, ali ga nisam zbog toga ostavila",  napisala je Tijana, a onda nastavila da odgovara na pitanja o raskidu.

"Da li je teško preseći vezu nakon šest godina?, usledilo je pitanje na koje je Tijana dala iskren odgovor.

"Joj, ne pitaj me ništa. Meni je bilo užasno teško jer sam se sve nadala da će se nešto promeniti, ali kada prerasteš osobu i odnos uopšte, ne vredi nadati se da će biti bolje, tako da preseci odmah. Svako čekanje samo otežava i tebi, a i osobi sa kojom si u vezi", zaključila je bivša devojka Đorđa Đokovića.

Novakov brat je već mesecima u vezi sa Saškom, sa kojom je otpočeo i zajednički život, a kako ona izgleda pogledajte u galeriji.

ATA / Antonio Ahel, Mondo / Uroš Arsić Devojka Đorđa Đokovića

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna